dilluns, 6 d’octubre del 2008

Carles Gonzàlez, reelegit president de la Comarcal d'Esquerra al Montsià



El passat dissabte 4 d’octubre, al Casal Cultural Municipal el Maset de la Ràpita, es va celebrar el Congrés comarcal d’Esquerra al Montsià, amb la presència d’una cinquantena de militants dels cent noranta cinc que té la comarcal. El Congrés va comptar amb les intervencions de Marta Cid, com a portaveu del Grup Comarcal d’Esquerra al Consell, i de Lluís Salvadó, com a secretari d’organització de la Federació de l’Ebre. Carles Gonzàlez, militant i regidor d’Amposta, en la seva primera intervenció va fer balanç de la feina feta i va agrair l’esforç i el treball de tots els membres de l’executiva sortint. Aquest informe destacava el creixement del nombre de militants i de vots experimentat per Esquerra a la comarca durant les eleccions del darrer cicle electoral, així com la important implantació assolida a les institucions municipals i comarcals del Montsià. L’informe presentat va ser aprovat per la totalitat dels assistents.

Després de posar-se a votació la candidatura presentada encapçalada pel mateix Gonzàlez, aquest va exposar les principals línies d’actuació, que passen pel creixement de militància i per intentar assolir representació municipal a tots els municipis del Montsià. Segons Gonzàlez, “cal que tinguem presència a pobles com Masdenverge o el Mas de Barberans, on a la resta d’eleccions tenim un nombre significatiu de vots, i en canvi a les municipals fins ara no hem pogut fer llista”. Per acabar la intervenció, Carles Gonzàlez, va afirmar que “l’èxit del nostre creixement ha estat el fet de treballar en positiu i en sumar esforços entre tots per tirar endavant el projecte d’Esquerra. I seguint aquesta mateixa divisa estic segur que encara assolirem més èxits”.

González, una vegada reelegit per unanimitat, va presentar i proposar els nous membres de la permanent comarcal, els quals també van ser avalats per la totalitat de la militància. La composició de la nova comarcal és la següent:

Josep Caparrós, Secretaria d’Organització
Paco Vidal, Secretaria de Finances
Marc Ferreres, Secretaria d’Imatge i Comunicació
Ignasi Caballé, Secretaria de Política Municipal
Araceli Subirats, Secretaria de la Dona
Laureano Torrén, Secretaria de Política Parlamentària
Marià Cano, Secretaria de Formació i Educació
Oriol Amat, Secretaria de Cultura i Joventut
Claudi Verge, Secretaria de Medi Ambient